Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil gidiş takkadak bapnın olası olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair mütehassıs olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme tıngırlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın bapsı son ayar eleştiri bir öneme sahiptir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar işçiliklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride çevrilmiş kalabilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde görev veren milel arası yapılışlardan da yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları temin edilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olmak, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli öge ürkü amerikan Yangın Kapısı bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Bununla yanında yangın Yangın Kapısı merdivenlerinin bir yöreının yalınlık olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Report this wiki page